I Concurs de fotografia

BASES DEL CONCURS

Del 16 de gener al 3 de novembre de 2023

OBJECTIU
El concurs de fotografia del Centre Excursionista Rellinars vol fomentar la pràctica d’aquesta disciplina des del vessant paisatgístic, natural i patrimonial del nostre municipi. Ens agradaria que, a part d’incentivar el fantàstic art de la fotografia, es donin a conèixer els bonics paisatges que tenim en el nostre municipi i rodals, i que tothom els pugui gaudir.

A més a més, del total de fotografies que rebem, el jurat n’escollirà les 12 millors amb la finalitat de realitzar el calendari de l’any vinent del Centre Excursionista Rellinars, el qual podreu adquirir un cop finalitzat el concurs.

QUI POT PARTICIPAR-HI?
La inscripció és gratuïta i oberta a qualsevol persona sòcia del Centre Excursionista Rellinars, excepte els responsables de l’organització del concurs.

COM PARTICIPO?
Enviant les fotografies que vulguis presentar a la següent adreça de correu: cerellinars@gmail.com abans del divendres, 3 de novembre de 2023.

FORMAT
Les fotografies s’han de presentar en format JPEG i/o JPG amb una mida mínima de 3.000 píxels pel costat més llarg i un pes màxim de fitxer de 8 MB. S’admeten fotografies en color i en blanc i negre, amb totes les seves variants.

Les fotografies poden ser realitzades tant amb càmera reflex o similar com amb un dispositiu mòbil, sempre que respectin els formats indicats anteriorment.

INSTRUCCIONS I NORMATIVA
El nom de les fotografies que envieu ha de contenir els següents elements, en aquest mateix ordre, separats per barra baixa:

 • Data del dia en que s’ha realitzat la fotografia (format AAAAMMDD)
 • El vostre nom o pseudònim
 • Nom del lloc que es veu a la fotografia

  Vegeu els exemples:
              20221231_Picsbyjaume_Casajoana.jpg
              20230113_LauraGomez_SerraDeLObac.jpg


  En el cos del missatge cal que hi indiqueu el vostre nom o el vostre pseudònim i un telèfon de contacte.
  A més, per a cada fotografia que presenteu, caldrà que indiqueu un títol o una frase que us recordi a la mateixa.

  Cada participant pot presentar un màxim de 5 fotografies durant l’any, però només dues optaran a ser escollides pel jurat.

  Podeu enviar els vostres dubtes a l’adreça de correu electrònic del CER: cerellinars@gmail.com

DRETS D’AUTOR
Els autors són els únics propietaris dels drets de les seves fotografies i només cedeixen els drets d’exhibició, publicació i impressió de les imatges que presenten per a temes relacionats amb aquest concurs.

Activitat organitzada en col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) – Vegueria del Vallès

******************************

Advertisement