Llicència federativa

Ja pots obtenir la teva llicència federativa de la FEEC, adaptada a les teves activitats i amb les cobertures que tu creguis més oportunes, a través del nostre Club Centre Excursionista Rellinars.

L’únic requisit és que cal ser sòcia / soci de la nostra Entitat. Si encara no ho has fet, aprofita aquesta oportunitat, perquè és molt senzilll, clica al menú i fes-nos arribar el formulari original.

TAULA DE PREUS I COBERTURES

Consulta aquesta primera taula resum amb els diferents preus llicència per a cadascuna de les modalitats existents (segons les activitats que practiqueu) i una segona taula amb les activitats que queden cobertes per cada modalitat de llicència i quin àmbit geogràfic abasta.

Si vols tenir informació més detallada de les cobertures i els capitals assegurats per a cada modalitat de llicència, consulta aquest document de la FEEC:

PROCEDIMENT QUE CAL SEGUIR

 • Selecciona la modalitat de llicència que necessitis
 • Envia’ns un correu electrònic a cerellinars@gmail.com indicant les teves dades personals i la llicència que has escollit.
 • Et donarem resposta immediata confirmant la teva comanda i indicant-te l’import que ens hauràs d’ingressar per pagar la teva llicència.
 • Un cop haguem rebut l’ingrés, farem la comanda de llicència a la FEEC.
 • En un parell de dies, ja la tindràs habilitada a través de l’App del mòbil, i ja la podràs fer servir. Us recordem que no cal disposar de la targeta física de la llicència, amb la digital és suficient per estar cobert i efectuar qualsevol tràmit.
 • Si encara no tens l’App de la FEEC descarregada al teu mòbil, clica l’enllaç següent:

Android

Ios

 • Nosaltres rebrem uns dies més tard la teva targeta física. Ens posarem en contacte amb tu per poder-la recollir.

Per últim, t’informem que aquest any 2023 no podem tramitar encara les llicències de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) amb habilitació FEDME (Federación Española de Montaña y Escalada). Aquesta habilitació té un sobrecost que dóna dret a poder obtenir uns descomptes en alguns refugis de l’estat espanyol i també de la resta d’Europa, així com poder participar en competicions esportives que organitzen i rebre el seu butlletí semestral. No obstant, les cobertures de la llicència FEEC no es veuen afectades per aquesta habilitació FEDME i segueixen sent vigents a tot el món.

A més, aquest 2023 la FEEC i diferents federacions espanyoles (Aragonesa, Navarra, País Basc i Astúries) han signat un conveni de col·laboració per tal de poder gaudir també dels mateixos descomptes en refugis de muntanya entre aquestes federacions.

En resum:

 • Per fer activitat de muntanya és indispensable estar en disposició de la corresponent llicència o tramitar una llicència temporal que cobreixi l’activitat.
 • El nostre Club, estant adherit a la FEEC, podem tramitar llicències pels nostres socis i sòcies permanents i també llicències temporals associades a una de les nostres activitats.
 • La FEEC ofereix un ampli ventall de llicències i cobertures perquè s’ajustin a les necessitats de tothom, fins i tot amb la modalitat Plus.
 • També ofereix descomptes en molts establiments i activitats de muntanya, que podeu consultar aquí.

COM ACTUAR EN CAS D’ACCIDENT

Telèfon d’assistència per a totes les modalitats:

 • Des de Catalunya i l’estat espanyol: 936 347 652 (24h, 365 dies l’any)
 • Des de l’estranger: 00 34 936 347 650 (24h, 365 dies l’any)
 • Procediment en cas d’accident
 • Declaració d’accidents

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s