Geografia del municipi

Secció de cartografia i mapes temàtics del terme municipal de Rellinars, que ens ajudaran a conèixer millor el nostre municipi.

MAPA TOPOGRÀFIC DE RELLINARS 1:7500

Descarrega’t aquest mapa topogràfic inèdit del nostre municipi de Rellinars, i sempre que surtis d’excursió podràs anar ben orientat i descobrir tots els elements patrimonials que s’hi amaguen.

Font: “Rellinars a les teves mans“, de Joan Soler Gironès, Marc Samper Gispert i Marc Malgosa Montserrat

(versió maig 2022)

Rellinars 1-7500 maig22 240 DPI

MAPA TOPOGRÀFIC IGCC 1:5000

Aquesta versió de l’Institut Cartogràfic eixampla una mica el territori que envolta el nostre municipi. Si surts del terme municipal i no tens cap mapa topogràfic, aquest també et pot servir d’orientació i informació.

Font: http://www.icc.cat/vissir3/

(versió octubre 2022)

Ruta Rural Rellinars IGCC 1_5000 oct22

MAPA DE PATRIMONI CULTURAL DE RELLINARS (DIBA)

T’interessa el patrimoni cultural i natural de Rellinars? Si vols, pots col·laborar amb nosaltres. Ens dediquem, també, mentre trepitgem el territori municipal, a anar ampliant aquest inventari patrimonial que va elaborar la Diputació per encàrrec de l’Ajuntament, per tal de mantenir-lo sempre actualitzat, i hi anem incorporant tots aquells elements que trobem i que no hi consten, així com d’altres que considerem interessants de que hi siguin i es puguin difondre. Si detectes algun element d’interès que no estigui donat d’alta en aquest mapa de patrimoni, no ho dubtis, contacta amb nosaltres i mirem d’afegir-lo amb el teu copyright.

Imatge mapa patrimoni

Aquests són alguns dels darrers elements que hem trobat i hem incorporat al Mapa de Patrimoni Cultural i natural de Rellinars:

CARTOGRAFIA MUNICIPAL DE RELLINARS 1:1000

Aquesta és la darrera versió actualitzada de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya del mapa topogràfic municipal de Rellinars a una escala molt gran i detallada.

******************************

Advertisement

Una resposta a “Geografia del municipi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s